Μήνυμα Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. Φώτιου-Παναγιώτη Τατάκη

Μήνυμα Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. Φώτιου-Παναγιώτη Τατάκη

Με μία πολύ όμορφη παράσταση, ολοκληρώθηκε  ένας από τους κορυφαίους θεσμούς του Δήμου μας, ο οποίος έχει αγκαλιαστεί θερμά από τους δημότες και αισθανόμαστε όλοι μας υπερήφανοι για αυτόν.

Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την απερχόμενη διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ελευσίνας, τη κυρία Μαρούγκα και τη κυρία Λινάρδου, καθώς επίσης και το γραφείο διοργάνωσης του φεστιβάλ για τον άρτιο συνολικό σχεδιασμό και την υψηλού επιπέδου διοργάνωση.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς το σύνολο των εθελοντών του φεστιβάλ.

Η ενεργή συμμετοχή τους με γεμίζει ειλικρινά με αισιοδοξία, καθώς ο εθελοντισμός πραγματώνει και μαρτυρά την κοινωνική ευαισθησία και προσφορά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμη τους υπαλλήλους της Κοινωφελούς Επιχείρησης, του Δήμου Ελευσίνας και του Νομικού Προσώπου Π.Α.Κ.Π.Π.Α. αντίστοιχα, για την σθεναρή υποστήριξη τους στο σκέλος της υλοποίησης.

Η νέα δημοτική αρχή, όπως και η νέα διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης, σταθήκαμε αρωγοί από τη πρώτη στιγμή, με στόχο την εύρυθμη διοργάνωση του φετινού φεστιβάλ.

Με τη σειρά μας, σας εγγυόμαστε πως θα παραμείνουμε στο ακέραιο συνεπείς προς το υψηλό επίπεδο των προδιαγραφών του θεσμού και θα τον μετεξελίξουμε, με σεβασμό πάντοτε προς την ιστορία και το ειδικό βάρος που αυτός φέρει.

Βαδίζοντας προς το 2021 και το σπουδαίο εγχείρημα της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης, θα ήθελα να απευθύνω ένα κάλεσμα, προκειμένου να γίνουμε όλοι μας κοινωνοί του εγχειρήματος αυτού, καθώς η σύνθεση των δυνάμεων μας, θα οδηγήσει αναμφίβολα στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η επιτυχία του εγχειρήματος και η διαχείριση της πολιτιστικής κληρονομιάς αποτελούν αμφότερα θέματα αιχμής και μάλιστα κρίσιμα ζητήματα, που άπτονται πρωτίστως της τοπικής μας υπερηφάνειας.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε.
Φώτιος-Παναγιώτης Τατάκης