Το Φεστιβάλ Συστήνει: The Blank

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

Το Φεστιβάλ Συστήνει: The Blank

29 Αυγούστου @ 20:30

5€

Το ταξίδι των The Blank αρχίζει στα μέσα του 2014.

Το συγκρότημα, μετρώντας αρκετά live σε όλη την Αθήνα, ανεβαίνει τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς στην σκηνή του Schoolwave Festival.

Ταξιδεύουν στην Κεφαλονιά και παρουσιάζουν τα κομμάτια τους στο Saristra festival βγάζοντας προς τα έξω έναν πολλά υποσχόμενο και ώριμο μουσικό χαρακτήρα που κινούταν στα πλαίσια της Alternative/Indie Rock σκηνής.  Ακολούθησε μια μεταβατική περίοδος για τους The Blank.

Tο αρχικό lineup αναδιαμορφώνεται και αποκτά την τελική του μορφή το καλοκαίρι του 2016, με τους Στέλιο Κανταρτζή (Lead Vocals, Keyboard), Νίκο Γιαννιό (Bass, Backing Vocals), Ιάσονα Γαβαλά (Drums,Percussion), Γιάννη Κανάκη (Guitar) και Γιώργο Καλαθά (Guitar) να απαρτίζουν την μπάντα μέχρι και σήμερα.

Το Σεπτέμβρη του 2018, οι The Blank κυκλοφορούν την πρώτη τους επίσημη δουλειά, με τίτλο Imago.

Ο ατμοσφαιρικός Alternative rock χαρακτήρας του EP συνυπάρχει με ψυχεδελικά και Funky στοιχεία συνθέτοντας ένα πολύ χαρακτηριστικό μουσικό “στιγμιότυπο” του ήχου και ύφους του συγκροτήματος.

Η αναζήτηση νέων στοιχείων για την εξέλιξη του ήχου τους, οδήγησε τους The Blank σε νέες συνθέσεις οι οποίες πρόκειται να κυκλοφορήσουν επίσημα στο πρώτο τους full-length album.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29 Αυγούστου
Ώρα:
20:30
Κόστος:
5€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Διοργανωτής

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας
Τηλέφωνο:
2105565613/621
Email:
info@aisxylia.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
Κανελλοπούλου 1
Ελευσίνα, Αττικής 19200 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2105565613