Επίσκεψη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέου Ηρακλείου στο Παλαιό Ελαιουργείο

Επίσκεψη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέου Ηρακλείου στο Παλαιό Ελαιουργείο

Σήμερα άλλο ένα σχολείο επισκέφθηκε το Παλαιό Ελαιουργείο και πιο συγκεκριμένα τα τμήματα της Ε’ και ΣΤ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέου Ηρακλείου, με τη συνοδεία των  υπεύθυνων εκπαιδευτικών τους, Μαρία Αναγνωσταρά (Διευθύντρια), τους δασκάλους Στέλιο Μονέο, Σοφία Μυλωνά, Κατερίνα Παπαδοπετράκη, Κατερίνα Ρόρη, Αντώνη Λημνιό, Κώστα Ρόρη και την καθηγήτρια Γαλλικών κα Αγγελική Πετυχάκη.
Το Παλαιό Ελαιουργείο για άλλη μία φορά ζωντάνεψε με τα παιχνίδια και τις φωνές των μικρών μας φίλων οι οποίοι αφού χόρτασαν παιχνίδι στον προαύλιο χώρο περιηγήθηκαν από τον κο Νικόλαο Νημά ο οποίος τους διηγήθηκε ιστορίες από την καθημερινότητα του Παλαιού Ελαιουργείου όταν αυτό ακόμα λειτουργούσε σαν εργοστάσιο.
Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν παιχνίδι, μάθανε για το παρελθόν του Παλαιού Ελαιουργείου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2021 όταν πλέον θα είναι έφηβοι.
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας στα πλαίσια της τουριστικής προβολής της πόλης μας, οργανώνει ομαδικές ξεναγήσεις για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το Παλαιό Ελαιουργείο.
Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ: 2105565604 (Κυρίτση Κωνσταντίνα)